Fitzpatrick

Nordisk distributör av allt som har med studioelektronik att göra, det vill säga studiohögtlare, datorer, elektroniska lagringsutrymmen, mikrofoner med mera. Ni kommer kunna besöka Fitzpatrick AB vid ett av de bord som finns uppställda på Kapitel 8, Piazzan.

I år med nya spännande produkter….

Überbekväm och välljudande hörlur från Blue

HiEnd hörluren Ella

..med Planar Magnetic-element och inbyggd förstärkare av mycket hög kvalitet.

50 ohm passiv eller 10 ohm aktiv.
Futuristisk, men i första hand en oerhört funktionell och ergonomisk design. Den sitter helt enkelt fantastiskt över öronen.
Ella är en audiofil-hörlur, även då impedansen är låg. Förstärkaren är inte bara till för att ge en extra boost utan formar tonkurvan optimalt för luren. Två lägen finns.
Ella passar i och med sin inbyggda förstärkare och låga impedans också mycket bra med mobila uppspelningsenheter där den extra boosten uppskattas stort.

En hörlur designad för optimal lyssnarupplevelse. Mjuk väska och kabel med mikrofon och Apple iOS fjärrkontroll ingår.

http://e-line.fitzpatrick.se/Start/Studio/BLUE/Horlurar/Blue_Ella?id=BM-ELLA

https://www.bluedesigns.com/products/ella/


Akustikkoll från  Artnovion
Akustikpaneler som även passar i det finaste finrum.

Nya basabsorbenter med TPDA teknik,.Vi har med oss Artnovions hela Basabsorbent serie, alla med effektivaste membranteknik, inkl  nya Corner Basfällan samt nya SubTrap med ett sammanlagt omfång från 40 till 120Hz.

SubTrap är en oerhört storlekseffektiv basfälla som fungerar ner till 40Hz. SubTrap är byggd runt en patenterad TPDA-teknik som förutom att vara oerhört effektiv även kan stämmas för att sätta centerfrekvensen närmare där problem finns.

Paneler med eget tryckVi har också med exempel på akustikpanel med tryck. Välj valfritt / eget motiv och dekorera väggen med snygga bilder samtidigt som du förbättrar akustiken.

Avalon och Atlantis
Är oerhört dekorativa hybridpaneler. Böljande och varierande mönster av trä och textil. Samtidigt väldigt effektiva absorbenter / diffusorer.

Gillar du paneler i naturmaterial?
Kolla in hybridpanelen Sahara, fräst i massiv Fagus!


Strömrenare, strömpik-dämpare och påslags-sequensers från Furman
Vi visar Furmans strömrenare på mässan. Med ett filtrerat strömflöde så levererar dina hifiprodukter ett klarare och mer fokuserat ljud. Du slipper nätbrum och störningar från andra eldrivna produkter i hemmet. Den skyddar även dina enheter mot transienter och strömspikar. De har blivit branschstandard i studio/live-sammanhang för att garantera stabil och bra strömleverans till krävande utrustning. En god investering om du gillar välljud helt enkelt.

Rör-testare från Orange.
VT 1000 Valve Tester är en banbrytande och unik produkt som ger omistlig hjälp till alla användare av produkter med elektronrör.
Det är en helt automatisk rör-testare som utför ett stort antal tester snabbt och med stor precision. Användare kan enkelt testa och matcha rör samt få en pålitlig diagnos om rörets skick är bra, slitet eller dåligt.

VT 1000 innehåller patenterad teknologi och fungerar med de flesta typer av rör som förekommer på marknaden.

Test finns i Musik & Ljudteknik nummer 3-2018

Välkomna till Fitzpatrick, oss hittar du på Kapitel 8 (utanför Audio Concept)