Utställare

Varumärken & Utställare på High End Mässan 2024

Vi är stolta över att presentera en imponerande samling av ledande varumärken och distributörer inom high-end audio som kommer att ställa ut sina produkter på High End Mässan 2024. Nedan finner ni en förteckning över de utställare som kommer att delta och i vilka rum de kommer att vara placerade.

Utställarlista och Rum

– Audio Note

Audio Note är en brittisk tillverkare av rörförstärkare och ljudutrustning som är känd för att producera utrustning av högsta kvalitet. Deras produkter, som tillverkas i England och Europa, omfattar allt från skivspelare och högtalare till förstärkare. Företaget fokuserar på att skapa en autentisk och engagerande musikupplevelse genom att kombinera traditionella tillverkningsmetoder med innovativ teknik. Audio Note framhäver även vikten av intern tillverkning av kritiska komponenter, såsom transformatorer och kondensatorer, för att upprätthålla sin höga standard. För mer information, besök Audio Note.

Rum: Fru Björk

– APS TubeTechnique

APS TubeTechnique är ett svenskt företag specialiserat på att bygga förstklassiga ljudprodukter. De strävar efter att nå en realism i ljudupplevelsen och balanserar mellan konst och vetenskap, gamla och nya tekniker. Företaget fokuserar på ljudförstärkning baserad på vakuumrörsteknik, vilket de anser ger den mest livslika musikupplevelsen. APS utvecklar, bygger och testar alla sina produkter internt i sin fabrik i Sverige. De använder endast komponenter av högsta kvalitet och representerar även varumärken som Lampizator, KR Audio och Purist Audio Design i Sverige. För mer detaljerad information, besök APS TubeTechnique.

Rum: Viktor Arendorff

– Digitalbild

DigitalBild har över 22 års erfarenhet på marknaden och har byggt upp ett förtroende och långsiktiga samarbeten med flera återförsäljare. Företaget fokuserar på välkända och etablerade kvalitetsmärken inom hifi. De strävar efter att tillhandahålla världens bästa musiksystem till svenska användare och erbjuder kvalitet, service och ansvarstagande som distributör. Med sin branscherfarenhet har DigitalBild valt ut produktjuveler inom hifi. Deras produkter och märken är bland de främsta inom sina segment och ofta marknadsledande i Sverige. För mer information, besök DigitalBild.

Rum: Helmer

– Devialet  

Devialet är känt för sin innovation inom ljudteknik och erbjuder produkter som kombinerar banbrytande design med exceptionellt ljud. På High End-Mässan 2024 kommer Devialet att visa upp sina senaste framsteg, inklusive den hyllade Phantom-högtalarserien, som är berömd för sin kraftfulla prestanda och unika design. Besök Devialets utställning för att uppleva deras engagemang för ljudkvalitet och teknisk excellens. För mer information, besök Devialet.

Rum: Viktor Arendorff

Euphonia Audioforum  

Euphonia Audioforum är en mötesplats skapad av och för hifientusiaster, fokuserad på esoterisk musik och euphonisk hifi från hela världen. Med en prioritering på musik, bildreportage och hifi, erbjuder forumet en nisch för att dela erfarenheter och upplevelser i en stridsfri miljö. Euphonia Audioforum siktar på att vara en inspirationskälla för dess medlemmar, där den typiska medlemmen uppskattar kvalitativ musiklyssning i hemmet, engagerat lyssnande och fördjupning i musikens och inspelningens detaljer. För mer information, besök Euphonia Audioforum.

Bordsutställare

– Fitzpatrick  

Fitzpatrick Import Group AB är en ledande oberoende nordisk distributör baserad i Stockholm, Sverige, specialiserad på musikinstrument och musikutrustning. På High End-Mässan 2024 kommer de att visa ett urval av sina mest framstående varumärken, inklusive Artnovion Acoustics, kända för sina innovativa akustiklösningar. Fitzpatrick står för kvalitet och innovation, med ett brett sortiment som täcker allt från avancerad hörselskyddsutrustning till professionell ljudteknik. Besökare kan förvänta sig en fascinerande upptäcktsfärd genom det bästa inom musikteknologi och akustisk design. För mer information om Fitzpatrick Import Group och deras varumärken, besök Fitzpatrick.

Bordsutställare

– HiFi & Musik 

HiFi & Musik är en välrenommerad svensk månadstidning med fokus på hifi och musik. Tidningen grundades 1970 och har sedan dess kontinuerligt levererat innehåll relaterat till högkvalitativ ljudteknik och musikupplevelser. De ger ut 10 utgåvor per år, inklusive två dubbelnummer. HiFi & Musik är också känt för att ha lanserat systertidningen HemmaBio 1994, som fokuserar på bild, multikanalsljud och film. Med sina många år av erfarenhet har HiFi & Musik etablerat sig som en auktoritet inom sitt område. För ytterligare information, besök deras webbplats: HiFi & Musik.

Bordutställare

Hifi Klubben

HiFi Klubben är en specialiserad kedja inom högkvalitativ HiFi och erbjuder ett brett sortiment av ljud- och bildprodukter. De prioriterar kvalitet och har ett noggrant urval av produkter som täcker ett brett spektrum av musikstilar och behov, från budget till high-end. Kända för sitt engagemang för kundservice, erbjuder HiFi Klubben personlig vägledning och demonstrationer av sina produkter. De driver över 95 butiker i Europa och har en omfattande online-närvaro. Deras fokus ligger på att leverera högkvalitativa ljudupplevelser, snarare än att erbjuda ett brett utbud av elektroniska produkter. För mer detaljerad information, besök deras webbplats: HiFi Klubben.

Rum: St Clara

– Hifi-agenten

HiFi-Agenten är en importör och grossist inom HiFi och hemmabio som startades i december 1993. De har en omfattande produktportfölj med varierande ljudprodukter från välkända och uppskattade varumärken som Martin Logan, WBT, Bladelius, Real Cable, och många fler. HiFi-Agenten betonar vikten av att välja produkter som de själva kan stå bakom och erbjuder snabba leveranser tack vare ett omfattande lager. De samarbetar med ett brett nätverk av återförsäljare och installatörer över hela Sverige, och deras produkter finns tillgängliga i många fysiska butiker. För mer information, besök HiFi-Agenten.

Rum: Broder Tor

– Instereo

InStereo är ett företag som fokuserar på att leverera högkvalitativa HiFi-produkter och utmärkt kundsupport till Sveriges ledande återförsäljare. Deras vision är att förvandla hemmiljöer genom musikupplevelser som berikar och inspirerar. InStereo väljer noggrant sina produkter och samarbetspartners, med en inriktning på kvalitet och prestanda. De representerar varumärken som Neat Acoustics, The Chord Company och Naim Audio, kända för sin passion för ljudkvalitet och tillverkade i inspirerande miljöer som engelska landsbygden och nära historiska platser som Stonehenge och Salisbury Cathedral. Mer information finns på InStereo.

Rum: Bohemen

– Ljudtekniska Sällskapet (LTS) 

Ljudtekniska Sällskapet (LTS), som i år firar sitt 60-årsjubileum, är en ideell och oberoende förening dedikerad till att främja högsta möjliga kvalitet inom hifi-anläggningar och musikproduktioner. Med ett starkt engagemang för ljudteknisk utveckling, strävar LTS efter att uppmärksamma kvalitativ och prisvärd ljudteknisk utrustning, sprida kunskap baserad på objektiva fakta, och bidra till en öppen debatt om musik och ljudteknik. Föreningen stödjer också upptäckten av musikinspelningar av hög kvalitet och upplyser om effekterna av signalbearbetning. För mer information, besök LTS.

Bordutställare

– Oido Audio

Oido Audio, grundat av Gunnar Hildén, är inriktat på att erbjuda naturlig, mjuk och djup musikåtergivning med stil och hållbarhet för moderna, rimligt stora vardagsrum över hela världen. Deras fokus ligger på att skapa ljudupplevelser som är sanna mot den ursprungliga musikens natur, vilket återspeglas i deras noggrant utformade produkter. För mer information, besök Oido Audio.

Rum: Viktor Arendoff

 Perfect Sense

Perfect Sense strävar efter att erbjuda skräddarsydda ljudupplevelser genom en kombination av kvalitativ ljudåtergivning och estetisk design. De prioriterar individuella behov och erbjuder konsultation och möjligheten att prova produkter i akustiskt optimerade miljöer. Deras produktutbud består av noggrant utvalda varumärken, och de tillhandahåller även möjligheter för inbyte och finansiering, vilket ger kunderna flexibilitet vid uppgradering av sin hifi-utrustning. För mer information, besök Perfect Sense.

– PL Audio

PL Audio är en distributör av högkvalitativ audiofil utrustning. De erbjuder ett brett utbud av produkter från välkända varumärken, specialiserade på att tillhandahålla premium ljudupplevelser. PL Audio fokuserar på innovativ ljudteknik och kvalitetsprodukter som uppfyller de mest krävande audiofilernas behov. De är kända för sitt engagemang i ljudkvalitet och precision, vilket gör dem till en betydande aktör på den svenska high-end audiomarknaden. För mer information, besök PL Audio.

Rum: Dagerman

– Regal Audio

Regal Audio, lett av Anders Hansson, fokuserar på att utveckla hifi-teknologi som återskapar känslan av livemusik i hemmet. Med sin innovativa “Zero Loss Technology” strävar de efter att minimera ljudförlust och förbättra ljudkvaliteten, vilket ger en detaljrik och naturlig ljudupplevelse. Genom att kombinera vetenskapliga metoder och ett passionerat förhållande till musik, skapar de produkter som förmedlar en känsla av närvaro och autenticitet. Mer information finns på Regal Audio.

Rum: Nils

– Septon

Septon är ett företag som specialiserar sig på försäljning och distribution av audiovisuell utrustning och tillbehör. De representerar en rad högkvalitativa varumärken och erbjuder ett brett sortiment av produkter som sträcker sig från högtalare och förstärkare till avancerade ljudsystem för både hem och professionella miljöer. Septon fokuserar på att erbjuda kundanpassade lösningar och hög servicenivå, vilket gör dem till en betrodd partner för audiofilentusiaster och professionella användare. För mer detaljerad information, besök Septon.

Rum: Emil

– Stylus Audio

Stylus Audio är ett företag som strävar efter att leverera världsledande produkter, service och kunskap inom musikupplevelse. De fokuserar på att förbättra musikåtergivningens kvalitet, vilket de anser är avgörande för att skapa en djup och omedelbar koppling till musiken. Stylus Audio arbetar med flera av de bästa butikerna i Norden och stöttar dem med allt från marknadsföring till logistik. Företaget erbjuder en mängd olika produkter och tjänster som syftar till att berika människors liv med musik. För ytterligare information, besök Stylus Audio.

Rum: Ängsö

– Technics

Technics, en del av Panasonic Corporation, är ett välkänt varumärke inom ljudteknik, kända för sina högkvalitativa ljudprodukter och tekniska innovationer. De är särskilt berömda för sina skivspelare, förstärkare, högtalare och andra hifi-produkter som kombinerar teknisk expertis med enastående design. Technics strävar efter att förse audiofiler och musikentusiaster med exceptionella ljudupplevelser genom att kontinuerligt utveckla och förbättra sina produkter. För mer detaljerad information, besök Technics.

Rum: Vikström

– Transient Design

Transient Design är ett svenskt företag som specialiserar sig på distribution av högkvalitativa ljudprodukter från välkända internationella varumärken. De erbjuder ett sortiment som innefattar allt från förstärkare och högtalare till skivspelare, och fokuserar på att förse den svenska marknaden med ljudutrustning av toppkvalitet. Transient Design är kända för sitt engagemang i att erbjuda expertis och utmärkt kundservice. För ytterligare information om deras sortiment och samarbetspartners, besök Transient Design.

Rum: Harald

– Tur-Pex

Tur-Pex är ett familjeägt företag grundat 1983 och specialiserat på Hi-Fi/High-End audio produkter. De erbjuder ett brett utbud av kvalitativa produkter och är kända för sitt engagemang i att leverera ljudutrustning av toppkvalitet. Företaget är stolt över sitt långa arv och sitt fokus på att tillhandahålla högklassiga ljudlösningar som förbättrar musikupplevelserna för sina kunder. Tur-Pex samarbetar med flera ledande varumärken inom branschen för att säkerställa en bred och diversifierad produktportfölj. För mer information, besök Tur-Pex.

Bordsutställare

Vi ser fram emot att välkomna er till en helg fylld med högkvalitativt ljud och musikaliska innovationer. Följ med oss för att uppleva det allra senaste inom audio och hitta ny inspiration för din musikupplevelse.