Föredrag

Föredrag mässan 2019

Under mässan 2019 sker all utbildning kring produkter, frågestunder med mera hos respektive utställare. De flesta utställare har tillverkare eller representanter för samma på plats under utställningen. 

Under mässan 2019 finns gäster från olika håll i världen

Ta aktivt kontakt med utställarna och deras gäster, ställ frågot och sök information på plats. Alla är ivrige efter och glada för att få berätta för dig om sina produkter och vad du kan åstadkomma med dem. 

Här är några exempel

Bl a har du möjlighet att träffa och lyssna på tillverkarna från Apurna, MBL, Stromtank hos Audio Concept i Viktor Arendorff på Kapitel 8. I Vikström möter du tillverkarna av nya unika högtalarna Stilla. 

En intressant, svensk och en tysk producent hittar du i rum Dagerman på Kapitel 8 tillsammans med Musical Hifi Sweden.

Vill du och höra mer från Sonus faber beger du dig till rum Emil på Kapitel 8.

Hos PL Audio får du träffa såväl Focal, dcs och Isotek. De kommer att finnas på Sheraton i Gripsholm A och Hagasalongen III

Hi-Fi Klubben kommer att ha Peter Lyngdorf, grundare av företaget och skapare av de system som visas på plats. Hi-Fi Klubben hittar du i rum Drottningholm B på Sheraton.

En annan intressant person du kan passa på att träffa är Todd Garfinkle från MA Recordings. Honom hittar du också på Sheraton.

… och många fler….

 

Välkommen att vandra runt!

 

Mvh Mässteamet