Föredrag

I hörsalen under mässan 2020, Kapitel 8

Under mässan 2020 kommer vi att arrangera en mycket intressant visning och demo med professor Edgar Choueiri från Princeton University. Han är mannen bakom BACCH SP (SP= Stereo Purifier), en unik produkt som återställer den maskering som hjärnan utsätter dig för när du lyssnar till två högtalare. Problemet kallas cross-talk.  I korthet kan man säga att du återfår placering och korrekt nivå mellan instrument, röster osv i musiken. Du kommer att uppleva inspelningen så som den var vid inspelningstillfället, och slutsatsen är att det finns mycket mer i två-kanal musik, oavsett var den spelas ifrån, än du hittills upplevt. 

I år går vi ett steg längre och har musiker live på scen och professor Edgar kommer att spela in och spela upp deras musik via BACCH-SP. Experimentet har tidigare gjorts i Munchen och nyligen i New York. Resultat är häpnadsväckande och vi råder dig att inte missa denna demo. Allt som visas är givetvis något som också kan implementeras i vilken som helst hifi-anläggning. 

Körschema kommer att finnas vid hörsalen på Kapitel 8. 

Här är en bild från ett likande event – i Munchen. 

 

Produktinformation under mässan 2020

Under mässan 2020 sker all utbildning kring produkter, frågestunder med mera hos respektive utställare. De flesta utställare har tillverkare eller representanter för samma på plats under utställningen. 

Mvh Mässteamet